Leren handgrepen

Leren handgrepen

Naast leren schorten maakt Mr Been ook leren handgrepen. Deze leren handgrepen worden met de handgemaakt en zijn van een hoogwaardige kwaliteit Italiaans leer. De handgrepen worden in Nederland gemaakt en kunnen daarom ook op maat worden aangepast.
Er zijn veel toepassingsmogelijkheden voor de leren handgrepen, bijvoorbeeld aan een keukenla, of een kledingkast. 

Verschillende modellen handgrepen

De leren handgrepen kunnen op 2 manieren worden bevestigd. Als lus, dan zit de handgreep op 1 plek vast. Dit is vaak handig op een la. Of als een echte handgreep waarbij 2 slotbouten worden gebruikt.
Leren handgreep
Verder is er de mogelijkheid om te kiezen tussen een brede en een smalle handgreep. Hierboven zie je een foto van een smalle handgreep. 
Als laatste is er de keuze om een speciale deluxe handgreep te kiezen. Deze luxueuze handgreep heeft aan 2 zijde dezelfde leersoort. Hierdoor is deze extra stevig. Deze handgeep loopt ook een beetje bol. Hierdoor krijgt het nog een luxere uitstraling. Deze handgrepen zijn exclusief bij Mr Been te krijgen.

Bevestigen leren handgrepen

De leren handgrepen zijn makkelijk te bevestigen. Dit gaat met 2 slotbouten. Je haalt je originele handgreep er af. Vervolgens plaats je de handgreep van leer over de boorgaten. Vervolgens doe je de slotbout door het gat van de lederen handgreep en door je keukenkast. Aan de achterkant maak je de handgreep vast met een moertje. Door het vierkante gat in het leer gaat de handgreep niet draaien en blijft deze stevig op zijn plek zitten. Als je wilt weten welke bout en welke breedte handgreep je nodig hebt, dan is er ook een makkelijke maathulp beschikbaar.
leren handgreep

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leren handgrepen bevestigen

Leren bbq schort