Leren bbq schort

Leren BBQ schort

De trend op het gebied van bbq'en is op dit moment zeker leren schorten. Een leren bbq schorten is stoer en zorgt voor een feestelijke uitstraling. 
Mr Been is een van de bedrijven die leren bbq schorten maken. Deze schorten worden allemaal met de handgemaakt en zijn van een top kwaliteit leer. Dit leer wordt met zorg uitgekozen en zorgt er voor dat je een schort hebt wat je jaren kan dragen.

leren bbq schort 

Waarom een schort van leer?

Naast de stoere uitstraling is het ook handig om een leren schort te dragen. Zo beschermd leer goed tegen de hitte van de BBQ. Daarnaast beschermd het ook goed tegen vlekken. Het leer is ook zeer robuust. Een leren barbecue schort gaat dan ook jaren mee. 

Hoe wordt dat nou gemaakt

De leren bbq schorten worden met de hand gemaakt. Ze worden eerst gesneden en vervolgens worden de gaten er in gemaakt. Dan worden de riempje en de zakken bevestigd. Deze worden met stalen nagels vastgeslagen, zodat ze nooit meer los laten. Als alle onderdelen er op zitten wordt het hele schort met de hand ingevet. Dit invetten gebeurd met blank ledervet. Zo is je schort beschermd voor het eerste half jaar.

Onderhoud

Een leren schort heeft niet veel onderhoud nodig, maar als je wilt dat hij er als nieuw uit blijft zien dan zal je er wel iets aan moeten doen.
Er zijn veel handleidingen over het schoonmaken en poetsen, dus daar zal ik hier niet verder over uit wijden, maar zie hieronder de linkjes.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Leren handgrepen bevestigen

Leren handgrepen